Wie zijn wij

Wie zijn wij

Fournituren 4 Fun levert, reeds sinds 1947, een ruim assortiment fournituren, met de nadruk op fun fournituren voor carnaval, theater, dansgroepen, kinderkleding en themafeesten. Tevens vindt u alle gangbare fournituren voor het maken en repareren van kleding, tassen, lingerie, dirndlkleding, knutselprojecten enz.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen op deze website bestellen. Alle op deze website vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Bij het afrekenen wordt het BTW bedrag vermeld dat reeds in uw bestelling zit. Het wordt er dus NIET nog eens bij geteld. Verder komen er alleen verzendkosten bij, welke vermeld staan op onze homepage. 

U kunt profiteren van scherpe prijzen van allerlei soorten fournituren, zonder dat er grote hoeveelheden besteld dienen te worden. Door de jarenlange ervaring en wereldwijde import, krijgt u een aanbod in fournituren dat u nergens anders kunt vinden. Zo biedt Fournituren4Fun producten aan, die speciaal voor en door Fournituren4Fun ontworpen zijn. Vrijwel alle producten die in onze webwinkel staan, zijn uit voorraad leverbaar. Fournituren4Fun streeft er naar zo snel mogelijk te leveren.

ÖKO-TEX

 


De producten die Fournituren4fun aanbiedt zijn grotendeels in Europa aangekocht en geproduceerd. De aangeboden producten zijn daarom van een degelijke kwaliteit. Waar mogelijk, voldoen deze producten aan de ÖKO-TEX 100 standaard, zodat u verzekerd bent van milieuvriendelijk geproduceerde producten.

Fournituren 4 Fun is een Europees gedeponeerd handelsmerk.

Fournituren 4 Fun

Kopenhagenstraat 95
6135LL SITTARD, Nederland.

Let op, er vindt geen verkoop plaats op dit adres!


KVK:   14025190
BTW:   NL 815412812B01

Heeft u een vraag? Neem even contact met ons op via onze contact pagina. Vermeldt altijd uw naam en factuurnummer als het een bestelling betreft.

Fournituren4Fun
Naar boven