Wie Zijn Wij

Fournituren4fun® levert, reeds sinds 1947, een ruim assortiment fournituren, met de nadruk op fun fournituren voor carnaval, theater, dansgroepen, kinderkleding en themafeesten. Tevens vindt u alle gangbare fournituren voor het maken en repareren van kleding, tassen, lingerie, oktoberfeest kleding, knutselprojecten en vele andere toepassingen.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen op deze website bestellen. Alle op deze website vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Bij het afrekenen wordt het BTW bedrag vermeld dat reeds in uw bestelling zit. Verder komen er alleen verzendkosten bij, welke vermeld staan op onze homepage.

U kunt profiteren van scherpe prijzen van allerlei soorten fournituren, zonder dat er grote hoeveelheden besteld dienen te worden. Door de jarenlange ervaring en wereldwijde import, krijgt u een aanbod in fournituren dat u nergens anders kunt vinden. Zo biedt Fournituren4fun® producten aan die speciaal voor en door Fournituren4fun® ontworpen zijn. Vrijwel alle producten die in onze webwinkel staan zijn uit voorraad leverbaar. Fournituren4fun streeft er naar zo snel mogelijk te leveren.

De producten die Fournituren4fun® aanbiedt zijn grotendeels in Europa aangekocht en geproduceerd. De aangeboden producten zijn daarom van een degelijke kwaliteit. Waar mogelijk voldoen deze producten aan de ÖKO-TEX 100 standaard, zodat u verzekerd bent van milieuvriendelijk geproduceerde producten.

ÖKO-TEX

Beeld

Fournituren4fun® is een wettelijk Europees gedeponeerd handelsmerk van Zipper Fournituren BV.

logo Fournituren4fun

 

Fournituren 4 fun®
Kopenhagenstraat 95
6135LL SITTARD
Nederland

Let op! Er vindt geen verkoop plaats op dit adres!

KvK:  82558299
BTW: NL 862518295B01


Contact

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, we proberen tijdens kantooruren zo spoedig mogelijk uw vraag te beantwoorden. Heeft u een vraag of opmerking over uw bestelling? Vergeet dan a.u.b. niet het ordernummer te vermelden voor een snelle afhandeling.

Search engine powered by ElasticSuite