Carnaval - speciaal voor u geselecteerd

Carnaval of Vastelaovend is het ultieme feest voor het maken van uitbundige creaties. Fournituren4fun biedt een grote hoeveelheid fun fournituren aan, waarmee de meest uiteenlopende soorten kleding en hoeden gemaakt kunnen worden. Sommige artikelen zijn door ons zelf ontworpen en speciaal voor ons gemaakt. Zodoende heeft fournituren4fun veel artikelen die u nergens anders zult vinden.

Fournituren4fun streeft er naar om niet alleen exclusieve carnavalsfournituren, maar ook goedkope fournituren aan te bieden.

Boa’s

Boa’s voor carnaval, dans en feestjes. Onze boa’s zijn degelijk van kwaliteit. De veren zijn goed bevestigd, waardoor deze boa’s minder pluizen dan de meeste andere aanbieders verkopen. De standaard carnavals boa’s zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Tevens hebben we nog de zogenaamde superboa’s. Dit zijn extra dikke boa’s met lengte van ongeveer 2 meter en een gewicht van circa 150 gram welke veelal voor theater en optredens gebruikt worden.

Belletjes

Belletjes of carnavalsbelletjes zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Ook zijn er gekleurde belletjes verkrijgbaar.

Hoe groter de afmeting van het belletje des te meer geluid. De gekleurde belletjes en de belletjes met de ringetjes maken weinig geluid. Ze zijn meer bedoeld voor decoratie. De zilver- en koperkleurige belletjes geven in verhouding meer geluid.

Clowns knopen

Clowns knopen zijn kunststof knopen die van klein tot heel groot verkrijgbaar zijn. Clownsknopen zijn er in allerlei kleuren zoals rood, geel, groen en nog veel meer. Deze goedkope clownsknopen zijn perfect te gebruiken voor clownspakken en carnavalskleding.

De clownsknopen zijn goed wasbaar. We adviseren om de clownsknopen vast te stikken met ons extra sterke naaigaren en er voor het gemak een doosje inrijg naalden bij te nemen. 

Metallic clowns knopen

Metallic clowns knopen zijn kunststof knopen welke van een metallic laag zijn voorzien waardoor ze een metaalachtige glans hebben. Deze schitterende knopen zijn erg leuk om te verwerken aan clownspakken en carnavalskleding.

De metallic clownsknopen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en zijn leverbaar van klein tot heel groot.

Maraboe

Maraboe wordt gebruikt voor feestkleding en carnaval. Het kan eenvoudig met naald en draad of voorzichtig met een lijmpistool of textiellijm worden bevestigd.

Onze maraboe is pluizig en in veel kleuren verkrijgbaar. Marabou wordt vaak gecombineerd met verenbanden en struisvogelveren.

Pailletten applicaties

Dit is een verzameling van applicaties waar pailletten in verwerkt zitten, en die bij uitstek geschikt zijn om uw carnavalskleding te versieren. De modellen zijn uiteenlopend van smileys tot sterren, van bloemen tot vlinders.

Sommige van deze applicaties zijn strijkapplicaties. De exacte informatie hieromtrent staat in de omschrijving van elk afzonderlijk product.

Partyband

Partyband is een collectie blinkende sierbanden, veelal bezet met pailletten, welke voornamelijk gebruikt worden voor feest en carnavalskleding.

Deze collectie is geheel door ons zelf samengesteld en in grote hoeveelheden in voorraad. Er zijn veel dessins en kleuren. Sommige zijn bewerkt met pailletten met motiefjes.

Rood, geel & groen

Rood-geel-groen de kleuren welke zijn afgeleid van de hofnarren uit vroeger tijden en nu gerelateerd worden aan Carnaval. In deze categorie staan diverse fournituren die in deze Carnavalskleuren geleverd worden.

Uiteraard zijn er nog veel meer fournituren in rood, geel en groen dan die welke in deze categorie staan, maar het geeft een idee van de mogelijkheden van deze fournituren. Pimp je carnavalskostuum of hoed met de rood, geel, groene fournituren.

Brandenburgers

Diverse kleuren brandenburger siersluitingenzijn in dit hoofdstuk te vinden.Niet alleen zijn er verschillende kleuren, ook de afmetingen zijn verschillend. Afhankelijk van de toepassing van de brandenburger sluiting kunt u kiezen voor de juiste kleur en maat.

Deze zogenaamde Chinese sluitingen geven een eigen uitstraling aan het kledingstuk waar u ze in verwerkt.

Applicaties

Applicaties en strijkapplicatiesworden gebruikt ter verfraaiing van carnavalskleding, hoeden, petten, tassen en schoenen. Fournituren 4 fun® heeft een enorm aanbod in allerlei verschillende soorten strijkemblemen.

Opstrijkemblemen en emblemen welke met garen of textiellijm bevestigd moeten worden zijn in deze categorie allemaal gemengd in beeld gebracht.

Bekijk hier onze gehele collectie aan applicaties

Broches en corsage

Broches en corsages met strass steentjes, pailletten of kraaltjes welke decoratief zijn voor het versieren van carnavalskleding of hoeden. Sommige hebben een speld om ze te bevestigen en andere moeten met garen of textiellijm vast gezet worden. 

Sommige broches zijn speciaal in de kleurstelling rood, groen en goudgeel gefabriceerd, zo dat ze goed te gebruiken zijn in combinatie met de Limburgse carnavalskleuren.

Goud- en zilverband

Goud- en zilverband voor het versieren van (carnavals)kleding, tassen, hoeden, mutsen, schoeisel en nog veel meer is in veel soorten verkrijgbaar bij Fournituren4fun®.

We hebben goedkope soorten goud band en zilverband welke van importkwaliteit zijn. Deze worden voornamelijk gebruikt voor carnaval, knutselen e.d.  Vooral de prijzen per rol zijn echt heel goedkoop.

Ook is er een iets duurdere serie goud band en zilver band welke van Europese kwaliteit zijn. Vooral voor kleding die langer mee moet gaan, of vaker gewassen wordt is dit een betere keuze. Het prijsverschil is niet enorm en ook bij deze zijn de rolprijzen weer een stuk voordeliger.

Veel van deze goud en zilver banden hebben we zelf laten produceren en zodoende is er een grote voorraad aanwezig. Zelfs grote bestellingen kunnen meestal meteen uit voorraad geleverd worden.

Goud- en zilver sierbanden worden per meter geleverd. Als u meerdere meters bestelt, leveren we deze zo veel mogelijk aan één stuk. Ook kunt u hele rollen bestellen, welke nog goedkoper zijn. Een rol kan uit meerdere stukken bestaan.

Bekijk hier onze gehele collectie aan goud en zilverband