Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Carnavalskleding maken - voor u geselecteerd

Carnaval of Vastelaovend is het ultieme feest voor het maken van uitbundige creaties. Fournituren4fun biedt een grote hoeveelheid fun fournituren aan, waarmee de meest uiteenlopende soorten carnavalskleding en carnavalshoeden gemaakt kunnen worden. Sommige artikelen zijn door ons zelf ontworpen en speciaal voor ons gemaakt. Zodoende heeft fournituren4fun veel artikelen die u nergens anders zult vinden.

Fournituren4fun streeft er naar om niet alleen exclusieve carnavalsfournituren, maar ook goedkope fournituren aan te bieden.

Charleston franje

 

Charleston franje is een franje waarvan sommige soorten met lusjes en sommige met draadjes geproduceerd zijn. Deze franjes zijn van Europese kwaliteit en zijn kleurecht. Kwalitatief is het een topproduct. 

Sommige franjes zijn voorzien van een draad aan de onderzijde. Dit dient ter transportbescherming en voorkomt dat de lussen tijdens het vast stikken onder de machinenaald komen. Deze draad kunt u eenvoudig verwijderen door het er voorzichtig uit te trekken. 


 

Metallic zigzag band


Metallic zigzag band is door zijn uitgebreide kleurenaanbod zeer decoratief te gebruiken ter afwerking van carnavalskleding,

Zigzag band metallic is gemaakt met een metallic look.

Onze zigzag band is van Europese kwaliteit. In tegenstelling tot de import kwaliteit elders is deze zigzag band mooier en sterker van kwaliteit. 


 

Clowns knopen


Clowns knopen zijn kunststof knopen die van klein tot heel groot verkrijgbaar zijn. Clownsknopen zijn er in allerlei kleuren zoals rood, geel, groen en nog veel meer. Deze goedkope clownsknopen zijn perfect te gebruiken voor clownspakken en carnavalskleding.

De clownsknopen zijn goed wasbaar. We adviseren om de clownsknopen vast te stikken met ons extra sterke naaigaren en er voor het gemak een doosje inrijg naalden bij te nemen. 


 

Metallic clowns knopen


Metallic clowns knopen zijn kunststof knopen welke van een metallic laag zijn voorzien waardoor ze een metaalachtige glans hebben. Deze schitterende knopen zijn erg leuk om te verwerken aan clownspakken en carnavalskleding.

De metallic clownsknopen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en zijn leverbaar van klein tot heel groot.


 

Verenbanden

 

 

In deze categorie zijn verschillende soorten prachtige verenbanden samen gevoegd.

Verenband wordt meestal met textiellijm vast gelijmd en wordt vaak in combinatie gekocht met struisvogelveren.

Verenband wordt onder andere gebruikt voor het decoreren van hoeden, hoofdtooien en carnavalskleding.

Meestal wordt verenband per 90cm verkocht. Indien u meerdere hoeveelheden besteld proberen we deze zo veel mogelijk aan één stuk te leveren.


 

Prachtige veren


Veren kunnen worden gebruikt voor decoratie van carnavalshoeden, hoofdtooien en vele andere doeleinden.

Op bestelling kunnen we ook grote struisvogelveren leveren, mits het grotere aantallen betreft per kleur (minimaal 12 stuks per kleur). Voor meer informatie en de prijzen van grote struisvogelveren kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Veren zijn een natuurproduct en zodoende is elke veer iets anders van model en afmeting. Dit is inherent aan het product.


 

Broches en corsage


Broches en corsages met strass steentjes, pailletten of kraaltjes welke decoratief zijn voor het versieren van carnavalskleding of hoeden. Sommige hebben een speld om ze te bevestigen en andere moeten met garen of textiellijm vast gezet worden. 

Sommige broches zijn speciaal in de kleurstelling rood, groen en goudgeel gefabriceerd, zo dat ze goed te gebruiken zijn in combinatie met de Limburgse carnavalskleuren.


 

Belletjes


Belletjes of carnavalsbelletjes zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Ook zijn er gekleurde belletjes verkrijgbaar.

Hoe groter de afmeting van het belletje des te meer geluid. De gekleurde belletjes en de belletjes met de ringetjes maken weinig geluid. Ze zijn meer bedoeld voor decoratie. De zilver- en koperkleurige belletjes geven in verhouding meer geluid.


 

Maraboe


Maraboe wordt gebruikt voor feestkleding en carnaval. Het kan eenvoudig met naald en draad of voorzichtig met een lijmpistool of textiellijm worden bevestigd.

Onze maraboe is pluizig en in veel kleuren verkrijgbaar. Marabou wordt vaak gecombineerd met verenbanden en struisvogelveren.


 

Pailletten applicaties


Dit is een verzameling van applicaties waar pailletten in verwerkt zitten, en die bij uitstek geschikt zijn om uw carnavalskleding te versieren. De modellen zijn uiteenlopend van smileys tot sterren, van bloemen tot vlinders.

Sommige van deze applicaties zijn strijkapplicaties. De exacte informatie hieromtrent staat in de omschrijving van elk afzonderlijk product.


 

Partyband


Partyband is een collectie blinkende sierbanden, veelal bezet met pailletten, welke voornamelijk gebruikt worden voor feest en carnavalskleding.

Deze collectie is geheel door ons zelf samengesteld en in grote hoeveelheden in voorraad. Er zijn veel dessins en kleuren. Sommige zijn bewerkt met pailletten met motiefjes.


 

Rood, geel & groen


Rood-geel-groen de kleuren welke zijn afgeleid van de hofnarren uit vroeger tijden en nu gerelateerd worden aan Carnaval. In deze categorie staan diverse fournituren die in deze Carnavalskleuren geleverd worden.

Uiteraard zijn er nog veel meer fournituren in rood, geel en groen dan die welke in deze categorie staan, maar het geeft een idee van de mogelijkheden van deze fournituren. Pimp je carnavalskostuum of hoed met de rood, geel, groene fournituren.


 

Brandenburgers


Diverse kleuren brandenburger siersluitingenzijn in dit hoofdstuk te vinden.Niet alleen zijn er verschillende kleuren, ook de afmetingen zijn verschillend. Afhankelijk van de toepassing van de brandenburger sluiting kunt u kiezen voor de juiste kleur en maat.

Deze zogenaamde Chinese sluitingen geven een eigen uitstraling aan het kledingstuk waar u ze in verwerkt.


 

Applicaties


Applicaties en strijkapplicatiesworden gebruikt ter verfraaiing van carnavalskleding, hoeden, petten, tassen en schoenen. Fournituren 4 fun® heeft een enorm aanbod in allerlei verschillende soorten strijkemblemen.

Opstrijkemblemen en emblemen welke met garen of textiellijm bevestigd moeten worden zijn in deze categorie allemaal gemengd in beeld gebracht.

Bekijk hier onze gehele collectie aan applicaties


 

Brokaat banden


Brokaat banden zijn mooie sierbanden welke doorstikt zijn met grove goudkleurige of zilverkleurige garens of weefsels. De ietwat grove structuur van deze garens geven het band een authentieke, rijke uitstraling. De stiksels zijn door hun grove structuur nooit overal gelijk, waardoor kleine afwijkingen in het band inherent zijn aan het product.

In vroeger tijden werden brokaat stoffen en sierbanden gebruikt voor het garneren van kleding van adel of geestelijken.


 

Opzet stuk hals / kraag


Kragen en opzetstukken voor kragen dienen voor decoratie van kleding. Deze worden eenvoudig op de kleding gestikt. Er zijn allerlei variaties in model en kleur, zo dat het geheel aangepast kan worden aan het kledingstuk.

De multicolor kragen kunnen heel goed gecombineerd worden met Jacquard sierbanden, de verenbanden en de regenboog gekleurde kokosknopen.


 

Boa’s


Boa’s voor carnaval, dans en feestjes. Onze boa’s zijn degelijk van kwaliteit. De veren zijn goed bevestigd, waardoor deze boa’s minder pluizen dan de meeste andere aanbieders verkopen. De standaard carnavals boa’s zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Tevens hebben we nog de zogenaamde superboa’s. Dit zijn extra dikke boa’s met lengte van ongeveer 2 meter en een gewicht van circa 150 gram welke veelal voor theater en optredens gebruikt worden.


 

Fun applicaties


Verzameling applicaties die prima geschikt zijn om uw carnavalspakje te versieren en er een flitsende outfit van te maken.

Veel van deze applicaties zijn eenvoudig opstrijkbaar. 1. Leg uw applicatie op de gewenste plek, met het motief naar boven gericht. 2. Stel het strijkijzer in op katoen temperatuur. 3. Dek de applicatie af met een dunne doek en strijk 30 sec over de applicatie. 4. Indien mogelijk de stof binnenstebuiten keren en nogmaals 30 sec strijken aan de achterzijde. Voor gebruik goed laten afkoelen.


 

Indianen kleding


Indianenband is een geweven band en van een schitterende kwaliteit. Deze banden zijn voor indianen kostuums erg leuk te gebruiken. Indianenband wordt per meter verkocht. Indien u meerdere meters bestelt proberen we deze zo veel mogelijk aan één stuk te leveren.

Maar er zijn meerdere mooie producten waarmee u uw indianen pakje kunt pimpen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze indian style corsages.

 


 

Cowboy & Western kleding


Zelf uw Cowboy en Western kleding maken? Kijk dan eens naar deze verzameling fournituren. Zo hebben we onder andere stoere metalen cowboy buckles en skai western franje. Kijk ook eens naar onze mooie lederen sluitingen en siernieten. Allemaal uitstekend geschikt voor het maken van uw Western kleding.

Deze producten zijn natuurlijk ook prima geschikt om uw bestaande cowboy kleding te pimpen en er een mooie creatie van te maken.


 

Leger / Army 


In deze categorie treft u een verzameling fournituren aan die bij het maken van militaire kleding van pas kunnen komen. Zo vindt u hier bijvoorbeeld elastiek met legerprint en camouflage banden, maar ook stoere opstrijkbare rang strepen, insignes en medailles.

Verder zijn er natuurlijk heel veel leger groene fournituren die onmisbaar zijn bij het maken van legerkleding, denk bijvoorbeeld aan legergroen naaigaren.


 

Steampunk


Voor het maken van kleding voor de thema’s Steampunk vindt u in deze categorie allerlei bruikbare mode accessoires, welke volgens ons goed te gebruiken zijn voor het maken van Steampunk kleding.

De producten zijn erg uiteenlopend; studs, spikes, siersluitingen, metalen inhaakgespen, brandenburgers, tandwielen, kettingen, oorbellen, schouder epauletten, verenband, gespen, ketting, knopen, kwasten, enz. 


 

Goud- en zilverband


Goud- en zilverband voor het versieren van (carnavals)kleding, tassen, hoeden, mutsen, schoeisel en nog veel meer is in veel soorten verkrijgbaar bij Fournituren4fun®.

We hebben goedkope soorten goud band en zilverband welke van importkwaliteit zijn. Deze worden voornamelijk gebruikt voor carnaval, knutselen e.d.  Vooral de prijzen per rol zijn echt heel goedkoop.

Ook is er een iets duurdere serie goud band en zilver band welke van Europese kwaliteit zijn. Vooral voor kleding die langer mee moet gaan, of vaker gewassen wordt is dit een betere keuze. Het prijsverschil is niet enorm en ook bij deze zijn de rolprijzen weer een stuk voordeliger.

Veel van deze goud en zilver banden hebben we zelf laten produceren en zodoende is er een grote voorraad aanwezig. Zelfs grote bestellingen kunnen meestal meteen uit voorraad geleverd worden.

Goud- en zilver sierbanden worden per meter geleverd. Als u meerdere meters bestelt, leveren we deze zo veel mogelijk aan één stuk. Ook kunt u hele rollen bestellen, welke nog goedkoper zijn. Een rol kan uit meerdere stukken bestaan.

Bekijk hier onze gehele collectie aan goud en zilverband

Search engine powered by ElasticSuite