Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Jassenkoord

Jassenkoord wordt gebruikt voor jassen, capuchons, broeken, vlaggetjeslijnen, rugzakken, tassen enz. Het is een sterk koord dat in enkele diktematen verkrijgbaar is. Om het koord door een tunnel te rijgen, adviseren we het gebruik van een doosje elastiek naalden. Dat werkt gemakkelijker dan met een veiligheidsspeld.

Al ons jassenkoord is van Europese kwaliteit en zodoende goed wasbaar en kleurecht.

Dit koord heeft geen pit maar is wel sterk. Vooral bij het 6 tot 8mm koord dient u er op te letten dat het koord dunner oogt dan 8mm omdat er geen pit in zit. Dit koord heeft de 8mm breedte alleen als het plat gedrukt wordt. Omdat de fabrikant dit als 8mm koord omschrijft, houden we deze dikte ook aan. In gewone toestand ziet het 8mm koord er uit als ongeveer 6mm. Bij het 4mm koord heeft u geen last van dit optische verschil, omdat de holte in het koord zo klein is, dat deze niet van invloed is.

Het gebruik van koordstoppers en koorduiteinden is aan te bevelen.

Het jassenkoord wordt per meter verkocht. Als u meerdere meters bestelt, proberen we dit zo veel mogelijk aan één stuk te leveren. Per rol is het koord goedkoper. Een rol kan uit meerdere stukken bestaan.

Koord bestel je snel en goedkoop bij Fournituren4fun®.