Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

    • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
    • Gratis retourneren
    • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 65-69 van 69

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Musketons

Musketons zijn er in allerlei soorten en maten. Naar gelang de toepassing is er altijd wel een bruikbare soort. Voor het sluiten van koffers en jassen worden de koffermusketons gebruikt. De “gewone” metalen musketons zijn allerhande verschillende soorten, welke voor tassen, kleding, riemen, enz gebruikt worden.

Ook zijn er kunststof musketons die licht van gewicht zijn en vooral voor outdoor gebruikt worden, zoals rugzakken, visgerei en kampeermaterialen. Karabijnhaken zijn er in een zware en in een lichte uitvoering. Tot slot de heavy duty musketons en wartels voor paarden, honden en andere zware toepassingen.

De afmetingen die bij de musketons beschreven staan, zijn de doorvoermaten. We proberen de musketons zo goed mogelijk weer te geven. Door de hoge omloopsnelheid kunnen er altijd minimale afwijkingen in de foto ontstaan, dit is geen reden tot reclamatie. 

Let op: Vernikkeld staal en staal met een toplaag zijn niet roestvrij. Hoewel ze roestwerend zijn behandeld, kunnen ze uiteindelijk roesten of uitslaan, vooral bij gebruik in vochtige omstandigheden zoals buiten of in (zee)water. Er is geen garantie tegen roesten of uitslaan bij producten van vernikkeld staal en staal met een toplaag.

Musketons koop je snel en gemakkelijk bij Fournituren4fun®.