Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Plakklittenband 20mm plakbaar wit

Zelfklevend klittenband heeft een kleeflaag aan de achterzijde van beide helften en kan daarmee worden vast geplakt. Lees meer
2,65
per meter / incl. btw
Productcode: MCE.1235-MTR
Koop er 3 en ontvang 20% korting
Europa’s grootste fournituren webwinkel
 • Het grootste assortiment
 • De laagste prijzen
 • Snelle levering uit eigen voorraad
 • Jarenlange ervaring, sinds 1947
 • Lage verzendkosten Nederland €4,50
Beschrijving
Productcode: MCE.1235-MTR

Klittenband, een sluiting in talloze mooie kleuren, is op ontzettend veel manieren toepasbaar.

Klittenband bestaat uit twee lagen: een 'haakzijde', die bestaat uit een stuk textiel met kleine haakjes, en een 'luszijde', bedekt met hele kleine harige lusjes. Als de lagen worden samengedrukt, haken de haakjes zich in de lusjes vast. Als de sluiting wordt losgetrokken, dan maakt die het karakteristieke scheurende geluid.

Onze klittenband is gemaakt van 100% polyamide en van Europese kwaliteit. In tegenstelling tot de import kwaliteit die u elders aantreft, is onze klittenband hoogpolig, plakt stevig op elkaar en zelfs na een gebruik van 5000x verliest deze slechts een klein beetje van zijn kracht.

Zelfklevend klittenband is een erg praktisch product maar heeft ook zijn beperkingen. Het zelfklevend klittenband plakt niet goed op stof of op een grove ondergrond zoals bijvoorbeeld een muur. Ook kan de zelfklevende laag geen vocht verdragen. Op een gladde ondergrond zoals metaal, kunststof of hout plakt de zelfklevende klittenband uitstekend.

TIP: Verwerk zelfklevend klittenband bij voorkeur op kamertemperatuur, bij erg koude temperaturen hecht deze namelijk minder goed.

KLEUR / MOTIEF    Wit - Onze plak klittenband is verkrijgbaar in wit en zwart. Deze klittenband heeft een plakstrip aan de achterzijde van beide zijden.
AFMETING    Deze klittenband heeft een breedte van 20mm.
WASVOORSCHRIFT    Deze plakklittenband is niet wasbestendig, mag niet gebleekt en niet gestreken worden.
PRIJS    De prijs is per meter. 

Productinformatie
 • Voorraad:
  Op voorraad , wordt zo snel mogelijk verzonden
 • De prijs is:
  per meter