Mogelijk vertraging bezorging PostNL

Partyband / Paillettenband 

Partyband is een collectie blinkende sierbanden, veelal bezet met pailletten, welke voornamelijk gebruikt worden voor feestkleding, theaterkleding en carnavalskleding. Deze collectie is geheel door ons zelf samengesteld en deze sierbanden hebben we in grote hoeveelheden in voorraad. Er zijn veel dessins en kleuren. Sommige van deze sierbanden zijn bewerkt met pailletten.

Deze mooie sierbanden zijn extra goedkoop als u ze per rol of kaart koopt. Om het zoeken te vergemakkelijken in deze grote collectie carnavalsband is deze categorie ingedeeld naar gelang de kleur van het sierband. Partybanden zijn leuk te combineren met brochesstrass stenenapplicaties en decoraties.

Veel van deze paillettenband wordt ook per meter verkocht, alleen is mooie sierband per kaart of per rol aanzienlijk goedkoper. Er zijn meerdere sierbanden die bovenop de goedkope prijs extra staffelkorting hebben indien u 5 of meer kaarten koopt, dit speciaal voor de grootverbruiker. Op een kaart of kunnen meerdere stukken gerold zijn.

De goedkoopste sierbanden en partyband bestel je snel en heel goedkoop bij Fournituren 4 fun®.

Search engine powered by ElasticSuite