Mogelijk vertraging bezorging PostNL

Partyband / Paillettenband 

Partyband is een collectie blinkende sierbanden, vaak versierd met pailletten, die voornamelijk gebruikt worden voor feestkleding, theaterkleding en carnavalskleding. Deze collectie is volledig door ons zelf samengesteld en we hebben deze sierbanden in grote hoeveelheden op voorraad. Er zijn veel verschillende dessins en kleuren beschikbaar. Sommige van deze sierbanden zijn bewerkt met pailletten.

Deze mooie sierbanden zijn extra voordelig als u ze per rol of kaart koopt. Om het zoeken te vergemakkelijken in deze uitgebreide collectie carnavalsbanden, hebben we deze categorie ingedeeld op basis van de kleur van de sierband. Partybanden zijn leuk te combineren met broches, strass stenen, applicaties en andere decoraties.

Veel van deze paillettenband wordt ook per meter verkocht, maar de sierbanden per kaart of rol zijn aanzienlijk goedkoper. Er zijn meerdere sierbanden die naast de al lage prijs extra kwantumkorting hebben wanneer u 5 kaarten of meer koopt, speciaal voor degenen die in grotere hoeveelheden bestellen. Een kaart of rol kan meerdere stukken sierband bevatten.

De goedkoopste sierbanden en partybanden bestel je snel en voordelig bij Fournituren4fun®.

Search engine powered by ElasticSuite