Vanwege vakantie gesloten van 23 juli t/m 15 aug. Klik HIER voor meer info

Gesloten vanwege vakantie

Zomervakantie 2021 (23 juli t/m 15 augustus)


Onze webshop is vanaf vrijdagmiddag 23 juli t/m zondag 15 augustus gesloten.  In deze periode verwerken we geen bestellingen en beantwoorden we geen vragen. We zijn weer open (en bereikbaar) op maandag 16 augustus. Wat betekent dit voor uw lopende bestelling, of voor een bestelling die u wilt plaatsen? U leest het hieronder.

 

Bestellingen geplaatst vóór, of op 23 juli

Als u heeft besteld op vrijdag 23 juli (maximaal 14:00 uur) of daarvoor, dan wordt uw bestelling gewoon volgens aangegeven planning verstuurd. U ontvangt een e-mail zodra uw bestelling verzonden is. Mochten we voor de sluiting om wat voor een reden dan ook niet kunnen leveren dan brengen we u daarvan uiteraard direct op de hoogte.

 

Tijdens onze vakantie een bestelling plaatsen

Als u tijdens onze vakantie een bestelling wilt gaan plaatsen is dat helaas niet mogelijk. Tot donderdag 12 augustus is de webshop volledig gesloten. Vanaf 12 augustus kunt u weer een bestelling plaatsen, echter het kan iets langer duren voordat u de producten in huis heeft. We kunnen uw bestelling namelijk pas na 15 augustus versturen. Gezien de verwachte drukte doen we onze uiterste best om uw bestelling alsnog zo spoedig mogelijk te versturen, maar laat duidelijk zijn dat dit zeker niet eerder zal zijn dan maandag 16 augustus.

 

Wel besteld maar u kunt niet wachten

Mocht u een bestelling geplaatst hebben in de periode waarin we gesloten zijn en bijvoorbeeld de melding niet hebben gezien, of wellicht kunt u bij nader inzien toch niet wachten, is het uiteraard mogelijk om uw bestelling te annuleren. Stuur in dat geval een bericht middels het contactformulier en vermeld daarin dat u de bestelling wenst te annuleren. Vergeet niet het ordernummer te vermelden voor een snelle afhandeling. Let wel; we kunnen uw verzoek niet eerder in behandeling nemen dan maandag 16 augustus.

 

Retourneren

Ook de afdeling retour is gesloten in de genoemde periode (vanaf vrijdagmiddag 23 juli t/m zondag 15 augustus) wat betekent dat we ook geen retouren verwerken. We verzoeken u daarom om geen producten te retourneren in deze periode. Het aantal dagen dat we gesloten zijn tellen we op bij het aantal dagen recht op retour (14 dagen normaal), u heeft dus een langere periode om uw retour aan te melden en om het terug te sturen.

Beeld