Vanwege vakantie gesloten van 12 aug t/m 4 sept. Klik HIER voor meer info

Gesloten vanwege vakantie

Zomervakantie 2022 (12 augustus t/m 4 september)


Onze webshop is vanaf vrijdagmiddag 12 augustus t/m zondag 4 september gesloten.  In deze periode verwerken we geen bestellingen en beantwoorden we geen vragen. We zijn weer open (en bereikbaar) op maandag 5 september. Wat betekent dit voor uw lopende bestelling, of voor een bestelling die u wilt plaatsen? U leest het hieronder.

 

Bestellingen geplaatst vóór, of op 12 augustus

Als u een order plaatst op vrijdag 12 augustus (maximaal 14.00 uur) of daarvoor, dan wordt uw bestelling gewoon volgens aangegeven planning verstuurd. U ontvangt een e-mail zodra uw bestelling verzonden is. Mochten we voor de sluiting om wat voor een reden dan ook niet kunnen leveren dan brengen we u daarvan uiteraard direct op de hoogte.

 

Tijdens onze vakantie een bestelling plaatsen

Als u tijdens onze vakantie een bestelling wilt gaan plaatsen is dat helaas niet mogelijk. Tot en met dinsdag 30 augustus is de webshop volledig gesloten. Vanaf woensdag 31 augustus kunt u weer een bestelling plaatsen, echter het kan iets langer duren voordat u de producten in huis heeft. We kunnen uw bestelling namelijk pas na 4 september versturen. Gezien de verwachte drukte doen we onze uiterste best om uw bestelling alsnog zo spoedig mogelijk te versturen, maar laat duidelijk zijn dat dit zeker niet eerder zal zijn dan maandag 5 september.

 

Wel besteld maar u kunt niet wachten

Mocht u een bestelling geplaatst hebben in de periode waarin we gesloten zijn en bijvoorbeeld de melding niet hebben gezien, of wellicht kunt u bij nader inzien toch niet wachten, is het uiteraard mogelijk om uw bestelling te annuleren. Stuur in dat geval een bericht middels het contactformulier en vermeld daarin dat u de bestelling wenst te annuleren. Vergeet a.u.b. niet het ordernummer te vermelden voor een snelle afhandeling. Let wel; we kunnen uw verzoek niet eerder in behandeling nemen dan maandag 5 september.

 

Retourneren

Ook de afdeling retour is gesloten in de genoemde periode (vanaf vrijdagmiddag 12 augustus t/m zondag 4 september) wat betekent dat we ook geen retourzendingen verwerken. We verzoeken u daarom om geen producten te retourneren in deze periode. Het aantal dagen dat we gesloten zijn tellen we op bij de 14 dagen recht op retour, u heeft dus een langere periode om uw retour terug te sturen. Indien u voor onze vakantie iets wenst te retourneren dient u altijd even contact met ons op te nemen.

Beeld
Search engine powered by ElasticSuite