Extra korting? Klik HIER en bezoek onze nieuwe Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 65-91 van 91

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vlieseline® Het hoogwaardige kwaliteitsmerk uit Duitsland

Het Duitse kwaliteitsmerk Vlieseline® is reeds sedert meer dan 60 jaren producent van tussenvoering en bekledingsstoffen. Tevens produceren ze een reeks aanverwante artikelen welke gebruikt worden voor het maken van kleding en hobby. De merknaam Vlieseline® is een begrip in de fourniturenwereld, zowel onder de hobbyisten als bij de vakhandel.

Vlieseline® is als producent altijd de eerste met innovatieve producten welke veel gebruiksgemak geven en van hoogwaardige kwaliteit zijn. Zodoende bieden producten van Vlieseline® vaak een perfecte oplossing.  

Fournituren4fun® heeft voor u een selectie gemaakt van de meest gangbare producten van het merk Vlieseline®. Van het merk Vlieseline® bieden we o.a. de volgende veelgebruikte producten aan; Vlieseline® H180, H200, H250, F220, H410, G405, L11, G770, Plakgoed, Kantenfix, Bundfix, Framilastic, Hotspots, Soluvlies, Decovil, Vliesofix, Naadband, Flexibel Naadband, Stik en trek, Stretchfix, Strijk en trek borduurfix en Blindzoomband.

LET OP; Vlieseline produkten zijn vaak niet helemaal optisch wit of diep zwart. Ondanks dat in de beschrijving de termen wit en zwart gebruikt worden, kan dit afwijken. Ook ten opzichte van de afbeeldingen zijn minimale afwijkingen mogelijk. Het wit is in werkelijkheid soms meer off white en zwart is soms donker grijs. Dit verschilt per artikel. Aangezien vlieseline echter aan de binnenzijde verwerkt wordt is dit verder niet van belang, maar we willen u er wel graag op wijzen.

LET OP: indien artikelen voor u afgeknipt zijn, valt dit onder afgeknipte meterwaren. Afgeknipte meterwaren zijn, conform onze leveringsvoorwaarden, uitgesloten van retourneren. 

Bekijk DEZE pagina voor meer informatie over Vlieseline®.

Fournituren4fun® biedt Vlieseline® producten voor een zeer aantrekkelijke prijs aan.

Search engine powered by ElasticSuite