Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
Tonen als Foto-tabel Lijst

28 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Plakvlies producten

Plakvlies producten zijn materialen die gebruikt worden voor het verstevigen van stoffen. Deze worden aan de (niet zichtbare) achterzijde van de stoffen gestreken om deze te verstevigen.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen het Duitse merkproduct Vlieseline® en merkloze vliesproducten. In deze categorie zijn alle merkloze plakvlies, plakkatoen en stretchvlies producten ingedeeld.

Deze merkloze vliesproducten verkopen we al jaren. Ze zijn kwalitatief zeer goed en aanzienlijk voordeliger dan de merkproducten. Al onze merkloze vliesproducten zijn van Europese kwaliteit.

TIP: Stretchvlies, Plakvlies en plakkatoen mogen niet op hittegevoelige stoffen gestreken worden. Het verdient voorkeur om altijd eerst een proeflapje te maken.

Naar gelang de toepassing kunt u een keuze maken uit een een aantal vliesproducten:

Plakvlies en stretchvlies zijn geproduceerd op synthetische basis. Plakvlies is verkrijgbaar in een soepele en een stevige kwaliteit. De soepele variant wordt gebruikt voor de versteviging van voorpanden en dergelijke. De stevige plakvlies wordt gebruikt voor kragen, manchetten, hoeden, petten, tassen, enzovoort. Voor rekbare stoffen wordt stretchvlies gebruikt.

Plakkatoen is gemaakt op katoenbasis en is daardoor iets dikker, maar valt wel soepel. Plakkatoen wordt vaak in jassen en colberts gestreken.

Tevens zijn in deze categorie nog een aantal breedtes merkloze rok- en broekbanden opgenomen. Ook deze zijn van Europese, degelijke kwaliteit en voordeliger dan merkproducten.

LET OP: Vlieseline produkten zijn vaak niet helemaal optisch wit of diep zwart. Ondanks dat in de beschrijving de termen wit en zwart gebruikt worden, kan dit afwijken. Ook ten opzichte van de afbeeldingen zijn afwijkingen mogelijk. Het wit is in werkelijkheid soms meer off white en zwart is soms donker grijs. Dit verschilt per artikel. Aangezien de vlieseline echter aan de binnenzijde gestreken worden is dit verder niet echt van belang, maar we willen u er wel op wijzen

LET OP: De getoonde afbeeldingen zijn indicatief en kunnen afwijken van het geleverde product. Lees de omschrijving bij het product voor de exacte kenmerken van het betreffende product.

Stretchvlies, plakvlies en plakkatoen bestel je snel en goedkoop bij Fournituren4fun®.