Extra korting? Klik HIER en bezoek onze nieuwe Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
Tonen als Foto-tabel Lijst

31 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Plakvlies - producten

Plakvliesproducten zijn materialen welke gebruikt worden voor het verstevigen van stoffen. Deze worden aan de (niet zichtbare) achterzijde van de stoffen gestreken, met het doel deze te verstevigen.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen het Duitse merkproduct Vlieseline® en merkloze vliesproducten. In deze categorie zijn alle merkloze producten ingedeeld.

Deze merkloze vliesproducten verkopen we reeds jaren. Kwalitatief zijn deze heel goed en een stuk voordeliger dan de merkproducten. Al onze merkloze vliesproducten zijn ook van Europese kwaliteit.

Naar gelang de toepassing kunt u een keuze maken uit een een aantal vliesproducten:

Plakvlies en stretchvlies is geproduceerd op synthetische basis. Plakvlies is verkrijgbaar in een soepele en een stevige kwaliteit. De soepele wordt gebruikt voor de versteviging van voorpanden en dergelijke. De stevige plakvlies voor kragen, manchetten, hoeden, petten, tassen enz. Voor rekbare stoffen wordt strechvlies gebruikt. Plakkatoen is gemaakt op katoen basis en is zodoende iets dikker maar valt wel soepel. Plakkatoen wordt veelal in jassen en colberts gestreken. Rosatex is een hele dikke plakkatoen welke gebruikt wordt als het stof echt stevig moet worden, bijvoorbeeld voor het maken van tassen, petten, hoeden en opstaande kragen.

Tevens zijn in deze categorie nog een aantal breedtes merkloze rok- en broekbanden opgenomen. Ook deze zijn van Europese, degelijke kwaliteit en voordeliger dan merkproducten.

TIP: Stretchvlies, Plakvlies en plakkatoen mogen niet op hittegevoelige stoffen gestreken worden. Het verdient voorkeur om altijd eerst een proeflapje te maken.

LET OP: Vlieseline produkten zijn vaak niet helemaal optisch wit of diep zwart. Ondanks dat in de beschrijving de termen wit en zwart gebruikt worden, kan dit afwijken. Ook ten opzichte van de afbeeldingen zijn afwijkingen mogelijk. Het wit is in werkelijkheid soms meer off white en zwart is soms donker grijs. Dit verschilt per artikel. Aangezien de vlieseline echter aan de binnenzijde gestreken worden is dit verder niet echt van belang, maar we willen er wel op wijzen

Stretchvlies, plakvlies en plakkatoen bestel je snel en goedkoop bij Fournituren4fun®.

Search engine powered by ElasticSuite