Grootverbruiker? Klik HIER en bezoek onze nieuwe Grootverbruik Shop!

Klik HIER voor Grootverbruik Shop!

Klantenservice Fournituren4fun®

Heeft u een vraag? Wellicht staat het antwoord op uw vraag in onderstaande veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Veelgestelde vragen

Uw bestelling zal, mits voorradig, zo spoedig mogelijk naar u worden verzonden. Zodra uw bestelling is betaald, verzenden we uw pakketje in de meeste gevallen binnen 1 werkdag (maandag t/m vrijdag). Mocht het om welke reden dan ook niet mogelijk zijn om uw bestelling snel te versturen, dan brengen we u hiervan op de hoogte via telefoon of e-mail.

Alle artikelen die u in onze webshop aantreft, leveren we uit eigen voorraad. In het geval van grote bestellingen kan het voorkomen dat een artikel niet voldoende op voorraad is. Dit kan ook gebeuren als er net voor uw bestelling een grote order voor een bepaald artikel is geplaatst. Als dit gebeurt, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op en zoeken we naar een passende oplossing.

Binnengekomen orders worden direct verwerkt, waardoor het niet mogelijk is om nog iets toe te voegen.

Wij versturen altijd per e-mail een bevestiging van uw bestelling; dit proces is geautomatiseerd. Het komt echter voor dat onze e-mails in een spambox terechtkomen. Daarom raden we aan om altijd even te controleren of u onze e-mail terugvindt in de spamfilter van uw e-mailprogramma.

Indien u gebruikmaakt van een Hotmail- of Gmail-e-mailadres, kijkt u ook eens in de map 'Ongewenst', 'Reclame' of 'Overige'. De kans is groot dat onze e-mail daar te vinden is.

Helaas kunnen we niet voorkomen dat onze e-mails in de spambox of reclamemap terechtkomen. U kunt dit echter zelf oplossen door in uw e-mailprogramma aan te geven dat u onze e-mails in een andere map wenst te ontvangen.

Mocht u desondanks geen e-mail hebben ontvangen, neem dan even contact met ons op. Mogelijk heeft u een typefout gemaakt bij het invullen van uw e-mailadres

Omdat producten die u per meter koopt speciaal voor u op maat worden afgeknipt, is het helaas niet mogelijk om deze te retourneren. Als u echter een volledige kaart, verpakking of rol koopt, kunt u deze uiteraard wel retourneren.

Nee, we streven ernaar uw bestelde meters zo veel mogelijk als één geheel te leveren. Let echter op dat er een maximum aantal meters op een kaart, verpakking of rol kan zitten. Als bijvoorbeeld een rol 20 meter bevat, kunnen we geen stuk van 25 meter leveren. De vermelde lengte op een kaart, verpakking of rol staat meestal beschreven bij het artikel. 

De kosten die gemaakt worden voor het verzenden van uw bestelling moeten op de een of andere manier betaald worden. PostNL en DHL doen dit immers niet gratis.

De meeste webwinkels verwerken de transportkosten in de verkoopprijs van de producten. We zouden ook onze productprijzen iets kunnen verhogen om op die manier te doen alsof we geen verzendkosten rekenen, zoals vele andere webwinkels doen.

Echter, wij vinden dit niet eerlijk. Op deze manier worden namelijk klanten die grotere bestellingen plaatsen gestraft, omdat zij in feite te veel verzendkosten zouden betalen.

Webwinkels die geen verzendkosten rekenen, verdienen eigenlijk aan de 'gratis verzending' zonder dat u het merkt. Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

Deze webshop van Fournituren4fun® is ingericht voor de particuliere klant. Fournituren4fun® is een Nederlands bedrijf. We verstrekken geen BTW vrije facturen aan buitenlandse klanten die een bestelling plaatsen in deze webshop.

Bij uw bestelling ontvangt u per e-mail een BTW factuur met Nederlandse BTW. Met deze factuur kunt u de BTW in uw eigen land terugvorderen bij uw belastingdienst.

Indien u een BTW vrije factuur wenst te ontvangen verwijzen we u graag naar onze grootverbruik shop. 

GROOTVERBRUIK SHOP

Indien u een bestelling wilt betalen met PayPal, geldt er een minimaal orderbedrag van € 25,-. Daarnaast brengen wij 4% extra kosten in rekening, vanwege de hoge transactiekosten van PayPal.

Kleuren zoals u ze op uw scherm ziet, kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Dit kan onder andere komen door de instellingen van uw beeldscherm. De meeste foto's zijn door ons bewerkt zodat ze zo nauwkeurig mogelijk de kleur weergeven.

We kunnen niet garanderen dat de kleuren exact hetzelfde zijn als u een artikel in twee verschillende bestellingen plaatst, dit vanwege het gebruik van verschillende verfbaden.

Het is helaas niet mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen, we hebben geen afhaal- of bezoekadres.

Dat is zeker mogelijk! In onze reguliere webshop vindt u standaard lage prijzen. Voor grootverbruikers bieden wij echter extra scherpe prijzen bij de aankoop van een geselecteerd aantal producten in grotere hoeveelheden. Bezoek hiervoor onze grootverbruik shop en vraag geheel vrijblijvend een account aan.

De Fournituren4fun® Grootverbruik shop is speciaal ingericht voor grootverbruikers, particulieren én zakelijke klanten.

GROOTVERBRUIK SHOP

Vanwege de grote hoeveelheid aanvragen voor staaltjes is het voor ons niet haalbaar deze te vervullen. U heeft echter de mogelijkheid om van vrijwel al onze producten kleine hoeveelheden of losse meters te bestellen, zodat u het product kunt beoordelen voordat u grotere hoeveelheden bestelt.

Pakketje niet ontvangen?

Kleine bestellingen worden verzonden via de brievenbusservice van PostNL. We ontvangen regelmatig klachten over de trage bezorging, ondanks dat we alles met de 24-uursservice versturen. We hebben hierover al meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice van PostNL. Het enige argument dat we te horen krijgen, is dat het erg druk is. Uiteraard hebben we hier geen invloed op. We verzoeken u dan ook vriendelijk om het afleveradres te controleren, en als dit juist is, vragen we u om geduld te hebben. Het kan in sommige gevallen helaas langer duren voordat u uw bestelling in ontvangst kunt nemen.

Staat uw vraag er niet bij?

Neem gerust contact met ons op als het antwoord op uw vraag niet te vinden is in onze veelgestelde vragen. We streven ernaar om tijdens kantooruren zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden.

Heeft u een vraag of opmerking over uw bestelling? Vergeet dan a.u.b. niet het ordernummer te vermelden voor een snelle afhandeling.

Contact

Search engine powered by ElasticSuite