Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Charleston franje

Charleston franje is een franje waarvan sommige soorten met lusjes en andere met draadjes geproduceerd zijn. Deze franjes zijn van Europese kwaliteit en kleurecht. Kwalitatief gezien is het een topproduct.

Charleston franjes worden per meter verkocht. Als u meerdere meters bestelt, proberen we deze zo veel mogelijk aan één stuk te leveren. Bovendien zijn veel van deze franje verkrijgbaar per kaart. Een kaart kan uit meerdere stukken bestaan.

LET OP: Indien franjes voor u zijn afgeknipt, valt dit onder afgeknipte meterwaren. Afgeknipte meterwaren zijn, conform onze leveringsvoorwaarden, uitgesloten van retourneren.

De toepassingen van Charleston franjes zijn erg uitgebreid. Denk hierbij aan danskleding, carnavalskleding, theater, vlaggen, gordijnen, vrachtwagencabines, hoeden, kleedjes, lampenkappen, enzovoort. Er zijn verschillende breedtes en veel kleuren verkrijgbaar in deze serie mooie, maar toch voordelige franjes. Deze franje is ingedeeld op basis van breedtes en het feit of er draden of lussen aanwezig zijn.

Charleston franjes zijn niet wasbaar in de machine. Sommige franjes zijn voorzien van een draad aan de onderzijde. Dit dient ter bescherming tijdens het transport en voorkomt dat de lussen tijdens het vaststikken onder de machinenaald komen. U kunt deze draad eenvoudig verwijderen door deze voorzichtig eruit te trekken. De draad kan alleen in één richting uit de franje worden getrokken.

Charleston franje bestelt u gemakkelijk en voordelig bij Fournituren4fun®