Extra korting? Klik HIER en bezoek onze nieuwe Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nieuwe houtje touwtje sluitingen

Houtje touwtje sluitingen zijn decoratieve sluitingen voor kleding, tassen en rugzakken. Een houtje touwtje sluiting bestaat uit twee onderdelen, een lus en een knevel. Bij het vast stikken van houtje touwtjes is het van belang dat deze rondom door de stukjes skai, canvas, suede of leer vast gestikt worden, waarbij ook door de touwtjes gestikt dient te worden. Als deze niet door de touwtjes vast gestikt worden zullen de touwtjes na verloop van tijd los gaan.

De afmetingen die bij de houtje touwtjes staan zijn de buitenafmetingen van beide onderdelen te samen, in gesloten toestand. Deze afmetingen kunnen iets afwijken van de werkelijkheid.

Er zijn verschillende soorten houtje touwtjes. Er is een serie kinderhoutje touwtjes met een kleinere afmeting welke speciaal bedoelt is als sluiting voor kinderjassen en kindervesten. Voor de volwassenen zijn er de suede houtje touwtjes, de canvas houtje touwtjes en de skai houtje touwtjes. Deze indeling is gemaakt naar gelang het materiaal waar de houtje touwtjes van gemaakt zijn.

Onze houtjes touwtjes zijn van mooie kwaliteit en kunnen uw kledingstuk een geheel nieuwe look geven.

Houtjes touwtjes zijn eenvoudig en goedkoop te bestellen bij Fournituren 4 fun®.

Search engine powered by ElasticSuite