Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Two tone color charleston franje 150mm

Charleston franje is een franje waarvan sommige soorten met lusjes en sommige met draadjes geproduceerd zijn. Deze franjes zijn van Europese kwaliteit en zijn kleurecht. Kwalitatief is het een topproduct. De toepassingen van Charlestonfranjes zijn erg uitgebreid. Denk hierbij aan danskleding, carnaval, theater, vlaggen, gordijnen, cabines van vrachtauto’s, hoeden, kleedjes, lampenkappen enz.

Er zijn verschillende breedtes en veel kleuren verkrijgbaar in deze serie mooie, maar toch voordelige franjes. Deze franje is ingedeeld naar breedtes en het feit of er draden of lussen aanwezig zijn.

In deze reeks zijn franjes opgenomen met een breedte van circa 150 millimeter zonder lus, dus met draadjes. De franje bestaat uit 2 kleuren, halverwege de franje verloopt de kleur van licht naar donker.

 

Let op: Deze franje is zonder lus, dus met draadjes en kan gaan pluizen. Deze franje is vanwege zijn open structuur NIET wasbestendig en mag NIET gestreken worden. Op dit artikel wordt geen garantie gegeven.

 

Charleston franjes worden per meter verkocht. Indien u meerdere meters bestelt, proberen we dit zo veel mogelijk aan één stuk te leveren. Een kaart kan uit meerdere stukken bestaan. 

 

 

Charleston franje bestel je gemakkelijk en goedkoop bij Fournituren 4 fun®.