Steampunk, Cosplay & Gothic uitgebreide collectie

 
Steampunk is een genre waarin fantasie of fictie de basis vormt voor het maken van de meest uiteenlopende creaties. Steampunk verwijst naar de de tijd aan het begin van de industrialisatie waarin stoomkracht nog een primaire krachtbron was. Vaak wordt dit gecombineerd met science fiction en fantasie, zoals futuristische machines en kleding waarbij een combinatie gemaakt wordt tussen industrialisatie en Victoriaaanse kledingstijl.
 
Voor het maken van kleding voor de thema’s Steampunk, Gothic en Cosplay vind je in deze categorie allerlei bruikbare mode accessoires, welke volgens ons goed te gebruiken zijn voor het maken van Steampunk kleding. De producten zijn erg uiteenlopend; studs, spikes, siersluitingen, metalen inhaakgespen, brandenburgers, tandwielen, kettingen, oorbellen, schouder epauletten, verenband, gespen, ketting, knopen, kwasten, enz. 
 
Dit is dus slechts een greep uit ons uitgebreide assortiment. Voor het bekijken van de volledige collectie is het beter om per product-categorie de arikelen te bekijken. Bij het maken van een mooi Steampunk kledingstuk is het behalve de nodige fantasie en creativiteit ook zaak om de juiste items met elkaar te combineren.

Steampunk sierraden


Voor het pimpen van kleding voor het thema Steampunk, Gothic en Cosplay vind je in deze categorie allerlei bruikbare mode accessoires.

De producten zijn erg uiteenlopend, tandwielen, kettingen, oorbellen, enz. 

Het zijn allemaal leuke en betaalbare accessoires. 

Studs, Spikes, Siernieten


Studs, Spikes, siernieten en splitpennen zijn samen gevoegd in dit hoofdstuk omdat deze fournituren nogal verwant zijn aan elkaar. De siernieten kunnen behalve voor decoratie ook gebruikt worden voor het bevestigen van een gesp aan een band of riem. 

Spikes en studs hebben alleen een decoratieve functie.Er zijn verschillende manieren van bevestiging. De exacte informatie hieromtrent staat bij elk product afzonderlijk omschreven.

Knopen


In deze categorie hebben we een selectie gemaakt van een aantal knopen waarvan wij denken dat ze goed te gebruiken zijn voor het thema steampunk. Voor het bekijken van de volledige collectie is het beter om naar de product-categorie knopen te kijken.

Er zijn bronzen-, zilveren-, zwart zilveren-, design- en strassknopen in deze reeks samengevoegd. Uiteraard zijn er dus nog veel meer soorten en kleuren.

Sluitingen en gespen


In deze categorie hebben we een selectie gemaakt van een aantal sluitingen en gespen waarvan wij denken dat ze goed te gebruiken zijn voor het thema steampunk.

Er zijn inhaakgespen, siersluitingen, sluitingen met metaal en leer en een klein aantal gewone gespen in deze reeks samengevoegd.

Bekijk onze gehele collectie sluitingen en gespen.

Broches en corsages


Broches en corsages zijn decoraties voor kleding, tassen of woninginterieur die eenvoudig bevestigd worden met een corsagespeld, welke aan de achterzijde zit of door ze vast te stikken of te lijmen.

In deze categorie hebben we een selectie gemaakt van een aantal artikelen waarvan wij denken dat ze goed te gebruiken zijn voor het thema steampunk.

Bekijk onze gehele collectie broches.
Bekijk onze gehele collectie corsages.

Sierbanden


In deze categorie hebben we een selectie gemaakt van allerlei sierbanden waarvan wij denken dat ze goed te gebruiken zijn voor het thema Steampunk.

Er zijn een aantal strassbanden, antique goud en antique zilver vanden, muntenbanden, galons, bloemenkanten enz. in deze lijst samengebracht. Voor het bekijken van de volledige collectie is het beter om op product-categorie naar de artikelen te kijken.

Verenband


Verenband is gemaakt van een smalle band waarin kleine of grote veren vast gestikt zitten. Er zijn meerdere soorten verenband. De variaties bestaan uit het soort veren dat er in verwerkt zit. Daardoor variëren de breedtes en de kleuren.

In deze categorie hebben we een selectie gemaakt van verenbanden waarvan wij denken dat ze goed passen bij het thema Steampunk.

Bekijk onze gehele collectie verenbanden.

Kettingen


Kettingen in allerlei afmetingen en kleuren zijn verkrijgbaar bij Fournituren 4 fun®. Ketting is een van de vele fun fournituren welke voor allerlei verschillende toepassingen gebruikt kan worden. Voor bijvoorbeeld decoratie van (steampunk)kleding, tassen, woonaccessoires, gothic. enz.

De meeste van deze kettingen zijn van aluminium, welk een kleurtje gekregen heeft.

Bekijk onze gehele collectie kettingen.

Decoratie


Bij Fournituren4fun zijn we altijd op zoek naar vrolijke trendy fournituren waarmee je een geheel eigen stijl aan je kleding kunt geven. Deze categorie met decoratieve fournituren geeft een indruk van een aantal artikelen welke volgens ons goed bruikbaar zijn voor Steampunk.

Dit is dus slechts een greep uit ons aanbod. Voor het bekijken van alle artikelen is het beter om per product-categorie te zoeken.

Schouder epauletten


Sommige schouder epauletten moeten worden vast gestikt of met textiellijm bevestigd worden. Andere soorten hebben kleine veiligheidsspelden waarmee ze eenvoudig bevestigd kunnen worden. Zodoende is het mogelijk om deze epauletten van kledingstuk te verwisselen.

Voor Steampunk zijn deze epauletten goed bruikbaar. Door de metaalkleurige accessoires die er in verwerkt zijn kunnen ze goed gecombineerd worden met andere accessoires.

Brandenburgers


Brandenburgers zijn opvallende sluitingen welke veelal van stof zijn gemaakt. Het is een type sluiting dat al sinds honderden jaren gebruikt wordt, meestal voor traditionele kledingstukken. Oorspronkelijk komen deze sluitingen uit Azië.

Tegenwoordig worden brandenburgers steeds vaker gebruikt voor voor het pimpen van steampunk jassen en tassen.

Bekijk onze gehele collectie brandenburgers.

Medailles en insignes


Medailles en insignes voor het decoreren van een carnavalsjas, een tas, een rugzak of gewone kleding. Er is een diversiteit van artikelen samengevoegd in deze categorie. Medailles met corsagespelden ter bevestiging, Insignes welke vast gestikt moeten worden en strijkapplicaties. Ook voor Steampunk zijn deze medailes en insignes heel bruikbaar.

Er komen regelmatig nieuwe artikelen bij in deze categorie.

Barok applicaties


Barok applicaties, een reeks van opstrijkbare applicaties in barok stijl in goud, zilver en zwart. De afmetingen variëren van klein tot groot. Er zijn meerdere kleuren en modellen beschikbaar. Door de glanzende stiksels hebben deze applicaties een opvallende uitstraling.

De meeste van deze barok applicaties zijn opstrijkbaar. De exacte informatie hier omtrent staat beschreven bij elk afzonderlijk product.

Search engine powered by ElasticSuite