Extra korting? Klik HIER en bezoek onze nieuwe Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 33-34 van 34

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Metalen rolgespen 

Metalen rolgespen zijn gespen waarin een draaibaar metalen buisje is verwerkt. Dit maakt het gemakkelijk om de band of riem door de gesp te halen. Ze worden vaak gebruikt bij dikkere materialen, zoals bijvoorbeeld de leren riem van een motortas.

Bij het bestellen van een rolgesp is het belangrijk om rekening te houden met de breedte van de band of riem die erdoorheen moet passen.

De afmetingen die bij deze metalen rolgespen vermeld staan zijn doorvoermaten.

Rolgespen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Er zijn dubbele rolgespen met drie "benen" en standaard rolgespen met twee "benen".

Veel rolgespen hebben kwantumkortingen, wat betekent dat ze goedkoper zijn als u er veel nodig heeft. Vaak worden metalen rolgespen samen met ringen en schijven gekocht, die gebruikt worden voor het maken en verstevigen van gaatjes in de riem. Het is ook handig om siernieten te gebruiken om gespen aan de riem te bevestigen, omdat dit eenvoudig, snel en stevig is.

Let op: Vernikkeld staal en staal met een toplaag zijn niet roestvrij. Hoewel ze roestwerend zijn behandeld, kunnen ze uiteindelijk gaan roesten of uitslaan, vooral bij gebruik in vochtige omstandigheden zoals buiten of in (zee)water. Er is geen garantie tegen roesten of uitslaan bij producten van vernikkeld staal en staal met een toplaag.

Bij Fournituren4fun® bestelt u snel en voordelig de grootste collectie gespen.

Search engine powered by ElasticSuite